Drugi seminar 3D tehnologije u razvoju i proizvodnji (Saznajte kako 3D tehnologije mogu unaprijediti vaše poslovanje) u organizaciji klastera 3D grupa održan je 10.10.2013. u hotelu Prestige u Beogradu. Brojni sudionici upoznali su najnovije dostignuća modernih 3D tehnologija (skeniranja, printanja i povratnog inženjerstva) i njihovu praktičnu primjenu.

Treći 3D seminar održat ćemo 17.10.2013. u Sarajevu. Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju!

Saznajte više na www.3d-seminari.com.

Beograd, 10.10.2013.

Drugi seminar “3D tehnologije u razvoju i proizvodnji (Saznajte kako 3D tehnologije mogu unaprijediti vaše poslovanje)u organizaciji klastera 3D grupa održan je 10.10.2013. u hotelu Prestige.

Više od 70 sudionika imalo je priliku upoznati moderne 3D tehnologije (skeniranje, printanje, reverzno inženjerstvo) i na primjerima iz prakse vidjeti kako se one uspješno koriste u svim fazama razvoja, pripreme proizvodnje, proizvodnji te kontroli i održavanju.

Predstavili smo vrhunsku opremu za 3D skeniranje i mjerenje tvrtke GOM, inspekcijske i mjerne mikroskope Vision Engineering, opremu za brzu izradu prototipova korištenjem SLS i LOM tehnologija EOS i SOLIDO kao i programske pakete za povratno inženjerstvo GEOMAGIC Design Direct te popravak i prevođenje 3D podataka CADdoctor.

Slobodno nam se obratite za sve informacije o 3D skeniranju, 3D printanju i povratnom inženjerstvu!

Pozivamo sve postojeće i buduće poslovne partnere da sudjeluju i na trećem 3D seminaru 17.10.2013 u Sarajevu.

Galerija slika: